NAK BAGI BABY DF BALIK

Assalamualaikum ada tips x nk bagi baby DF semula? sbb skrg dia isap btol bru usia 28hri..puncanya dia kuning tu yg bgi susu FM semula..lepastu terus xnk susu badan..emm tpi susu sy pon kurang jugak..minta pendapat dri kalian yg berpengalaman..

2 Các câu trả lời

boleh sis . tapi klau dia tak nak hisap puting awak boleh jaa pump susu dan masukkan d botol bgi dia minum . pump setiap 2jam dan jgn lupa minum air bnykk . selamat mencuba

5y trước

ok terima kasih kerna membantu..nti sy ikut step yg diberikan

Boleh sis, masih awal laagi kalau nk df balik baru 28hari kaan... Cuba pujuk baby, kadang dia dah keliru puting kene sabar pujuk dia

5y trước

terima kasih kerana membantu..in sha Allah sy akn cuba pujuk dia semula ye