nerves bersalin

Assalamualaikum ada tak sama due dengan saya bulan 6? saya InshaAllah ni ank yang Ke 3 tapi debar nya tetap sama Ngan anak2 sebelum ni 😅😅.

19 Các câu trả lời

due 7/6. nervous dari awal, and sebab tu dari awal tahu preggy saya study macam2 tentang ilmu nak bersalin etc. especially saya plan nak vbac nanti, then sangkut GDM pula. jadi banyak benda kena prepare mentally physically nutritionally emotionally. inshaAllah bila ada ilmu, nervous tu banyak kurang. memang naluri manusia untuk takut dengan benda yg kita tak tahu.

6mo trước

sis @syazwani, hihi moga baby sihat selalu & keluar ikut waktu terbaik untuk dia & momy 💐

Due 5/6 anak pertama di usia 40 tahun. Dugaan juga dengan kesihatan diri kan. Macam2 gak kene belajar n bersedia. #ttc10y moga dipermudahkan urusan kita semua. Tetap la excited hehehe. dalam masa sama xsabar nak jumpa cinta hati yg lama dinanti.

6mo trước

mashaAllah Alhamdulillah kuat Yaa💪💪

hi sis sama lah sy sis anak ketiga jugak.. bulan 6 3/6 due . part paling seram yang buat sy asik terfikir Contraction tu je . lain2 x apa lagi.. Contraction tu makin kerap makin kuat bergegau katil aduhh .. semoga dipermudahkan urusan. sis ya .

6mo trước

kan kontraksi ja yg mendebarkan 😂

Anak ke 3 pun nerves, yg pertama ni lagi la nerves... Due 2/6. Saya doakan yg baik2 untuk semua ibu2 ya. Moga selamat dan dipermudahkan urusan bersalin nanti.

6mo trước

Sama la saya due 2/6 tapi macam dapat rasa bby nak keluar awal.. hahaha rasa je la tatau nanti macamana, 2nd bby ni moga dipermudah urusan semua ibu² untuk melahirkan nanti.. Aamiin Yra 🥰

sy due 3/6 tp doc jangka akn bersalin awal..cara bersalin belum decide lg..byk sgt perkara komplikasi perlu dipertimbangkan bila tgk lg 62 hari agak nervous juga

6mo trước

Pejam celik pejam celik da trimester ke-3, saya due 2/6. 2nd bby, terasa nebes pula awak kata lagi 62hari.. Moga dipermudah urusan kita semua melahirkan nanti.. Aamiin yra 🥰

due 20/6. pregnant anak ketiga, pregnant kali ke 5. Mcm mna eh nk kurangkan berat bdan. berat asyik naik je. xmkn lapar . mkn naik bnyk plak hmm

6mo trước

sama lah berat saya pun naik tiap kali jmpa nurse dn skrg 60kg xnormal katanye

Saya 30/6 anak pertama.Semoga dipermudahkan buat sy sbb first time mcm2 rasa ada, berdebar pn ada happy n tak sabar pn ada nk jmp si kecil.

6mo trước

Eh samaa la due kita heheeh

Sy due 22/6…xde rasa nervous lg 😅 ank sulung..hmpir2 due kot bru nerves 😂 sy xsuke fikir sgt nnti overthinking mcm2 bnde -ve

6mo trước

#bersalin

sy due 16/6 anak no2 pon neves gk😅sbb anak first bersalin czer seriau klu kne czer lgi😩

10/6 ank ke 4 pun rasa risau mcm ank pertama😂tp positive je laa insyaallah di permudahkan

6mo trước

Sama la kita. Saya pun 10/6 jugak. My first pregnancy 🤭 Semoga semua urusan kita dipermudahkan dan sihat ibu anak 🤍