minum air gula kali ke 3

Assalamualaikum. ada tak mommies2 yang kat sini minum air gula kali ke 3? saya tulah tersilap ,bedal kuih raya. sekali 2 minggu naik 3 kg. huhu terus kena minum air gula kali ke 3. risau pulak sangkut 🥺.ada tips tak sebelum minum air gula nak kena amalkan apa. # 32weeks. 3rdpregnancy.

3 Các câu trả lời

cuba minum air rebusan epal hijau. sy pun sebelum tu bedal benda manis sampai naik 4kg. alhamdulillah lepas dari kena gdm hehe

stop makan makanan berasaskan pulut mcm ketupat, lemang dan kuih2, nasi dagang dan air manis..seeloknya 2 mggu sblum

kene kurangkan manisan