Pengalaman keguguran

Assalamualaikum, ada sesiapa di sini yg mengalami keguguran? boleh share pengalaman? terima kasih

18 Các câu trả lời

Sy gugur 3x. 1st, kandungan xde heartbeat, stop mbesar at 8w, ggur mse 12w,Complete miscarriage, xcuci. 2nd, mse 5w, complete miscarriage, xcuci. 3rd, 23w, tberanak awal, bby hdup skjp, xckop berat. Yg ptma & ke 3 je sy pntang. Yg ke 2 x, sbb fkir awl sgt, komplikasi dia teruk sgt, bila sngkut yg ke 3 sbulan lps ggur. Rahim lemah, bleeding dr 5w smpai la 13w.

2y trước

Pengajaran dia. Pantang wlupn gugur awal sgt. 14hari je klu awl2 lg. Pantang mcm org bsalin. Urut, tungku, mdi herba,mkn.

sy gugur mse y 3 bln..mse 2 bln scan ade ♥ pastu msuk 3bln perut tb2 sakit..kuar spotting..g scan ♥ dah stop..jatuh sendiri..2 keping darah beku besar tapak tgn..lps tu bru kuar kantung..gugur y 2 bln plak..tb2 alhn stop..dtg segugut n terus kuar darah seketul..ptg bru kuar kantung..x cuci alhamdullilah kedua2 kuar scre nuetral

2y trước

oh okay okay terima kasih ye share

saya gugur masa kandungan 6 week..9/11/21.. sebelum tu saya xtahu saya pregy, saya positif covid.. then saya makan ubat2, makan habatusauda, mkan herba utk kurangkan sakit tekak.. then.. lepas habis kuarantin, saya baru tahu saya pregy.. n allah lagi sayangkan anak no 2 saya.. saya keguguran lepas 2 minggu saya tahu saya pregy...

2y trước

masa keguguran ada sakit perut tak? berapa lama ya?

first pregnancy sy, kndungan 7week. sy bleeding selama seminggu .selang sehari check klinik mkn ubat kuatkn rahin. smpai la satu mlm perut rasa cramp sgt2. kluar ketulan darah dan kantung. belum rezeki masa tu. alhamdulillah skrg sy pregnant da 13week. doakan sy..

2y trước

xperlu d n c sb da kluar hbis. complete miscarriage

jika ada keguguran, mk sure be in pantang also..berurut, jg makanan pantang larang juga...kata org tua, ini penting bg setiap wanita

2y trước

oraitt, thankyou ya siss!

saya gugur 8 week bln 6.21 kandungan tak menjadi..bln 8.21 lekat pulak..Alhamdullilah sekarang 33 week...

2y trước

alhamdulillah, semoga semua dipermudahkan untuk awak aamiin

Pernah. Spotting coklat secalit, terus pergi emergency n doc sahkan gugur. 2hari lpstu terus turun semua.

2y trước

Mcm mana doc sahkan gugur? Xde heartbeat ke?

pernah sekali gugur...mase tu g scan nmpk kantung kosong jew...

2y trước

thankyou share, nak tnye itu minggu ke berapa ya?