Cara pengambilan ubat utrogestan

Assalamualaikum... ada sapa2 pernah guna ubat ni tak ? Mcmna cara guna ? Doktor d klinik minta beli d luar,suami saya beli d farmasi tadi,tapi diorg tak bgtau cara guna... kandungan 16w boleh guna ka ?

Cara pengambilan ubat utrogestan
1 Trả lời

Biasanya kena ada prescription dari dr sebab ni ubat terkawal. Better sis pergi balik pharmacy tu and tanya pharmacist tu cara makan.

1y trước

Ya sy dh p td.. diorg ckp blh mkn smpai kndungan 12w ja... nk tukar ubt lain yg blh mkn 16w tp diorg nak surat doktor dlu,takut masalah saya x sesuai dgn ubt yg nk tukar tu.. esk plk la kena p lain klinik