Kongsi cerita ibu yang dah bersalin

Hi . Assalamualaikum . Ada ka due sama dgn sy 21/6 . Harini genap 39weeks . Blum ad tnda apa2 bersalin . Just sakit bawah perut mcm snggugut tp kejap jer sakit ny dah hilang .

13 Các câu trả lời

Sama la dengan saya sis due 21/6 belum ada apa2 tanda. Ada jugak rasa segugut skjp je 🤗

Due 21/6 juga kdng mengeras dn sakit blkng utma wktu mlm , tp kjp je lps tu hlang 😅

1y trước

kn sy pn rasa mcm bgtu jg tp lps tu hilang . risau jg kot2 over due🥺

mg dpmudahkan segalanya amiin