boleh ke naik flight, kandungan 13 weeks✈️

Assalamualaikum, 29 august ni saya plan nak pergi makassar (indonesia) dari kl. selamat tak ya? perjalanan dalam 2 jam lebih.. 28 august ni, plan nak naik flight dari kb ke kl. kira, 2 kali naik flight. 28 august kb - kl. 29 august kl - indonesia selamat tak ya? huhu tiket tak beli lagi.. tapi dah dapat surat kebenaran dari doktor

1 Trả lời

waalaikumsalam, boleh je naik flight, okay sahaja. as long as awak kuat nak bergerak, tak mual and selesa. okay je perjalanan tu. 13 weeks masih okay. jangan lasak dan angkat barang berat. surat kebenaran doctor boleh je standby

1y trước

oh ya, Alhamdulillah.. baik, terima kasih banyak ya