Saya perlukan mainan untuk baby lelaki saya umur genap setahun 10 januari 2024 ni...

Assalamuakaikum ibu2.. Saya perlukan mainan untuk baby lelaki saya yang umur setahun pada 10 januari 2024 ni,ibu2..kesian dia..tengok utube kartun kanak2 je dia..terusap pegang fon tu seolah boleh ambik kereta dalam phone tu..padahal dlm utube je kan..mana boleh ambik pun..hehe.. Jika ibu2 nak letgo mainan pada saya,saya terima je apapun..saya tak kisah..hmm..saya tak bekerja..suami saya pun tidak bekerja..saya mintak maaf myusahkan ibu2..

2 Các câu trả lời

ehh sama. 10/1 ni genap setahun😍 moga dipermudahkan segala urusan & murah rezeki selalu🤲❤

maaf ya knp suami tak kerja?