Resepi.

Assalamu alaikum ibu2. Saya nak minta resepi makanan utk bayi 7 bulan yg boleh naikkan berat badan. Baby saya tiap bulan akn naik 1 kilo dan bawah je. Takut graph berat dia nti menurun. Ade tak ibu2 boleh share? Apa2 je sbb anak saya tak memilih. Makasih.

4 Các câu trả lời

Time sy dlu nurse sruh bgi bubur, tp titiskn few drops minyak masak...minyak bijan ke...

Join group dekat fb. Kat situ banyak sangat info utk makanan anak

Join. Fb group : happy baby foods malaysia

Saya takde fb 🙁