Boleh Share Tips Berpuasa Ibu Menyusu

Assalam..sya ibu myusu full bf..ada tips utk than bpuasa?ank sya kuat myusu..bbunyi dlm perut sya..rsa sakit bila bby myusu..?huhu

2 Các câu trả lời

perut saya pun berbunyi bunyi . Tak puasa tapi tak makan , sama je macam puasa 😁 . Tapi awal ramadan hari tu saya sahur minum milo satu cawan besar dan tak de lah lapar macam sekarang . Maybe boleh try , milo pun bagus juga untuk banyak kan susu . Malam minum air masak banyak nak elak susu drop .

ouw..sedapp jugak milo..betoi kalau xpuasa bukan nak makan sangat pon..minum aiq segelas dua dh keyang..dh tu mula asa nyesal xpuasa😅boleh cuba..milo erk..terima kasih awk😊