Bayi kurang gerak.

Assalammualaikum,saya nak tanya,sekarang saya dah 37w5d,kenapa ye bila dah akhir² ni beby kurang gerak?dia bergerak tapi tak seaktif dulu .Lebih kerap mengeras je .Mengeras tak sakit sangat .1 hari tu ada gerakkan .Cuma mcm tak aktif,dia aktif bila sy lapa je.Hmm.Ni beby prtama sy.

2 Các câu trả lời

Ruang dah makin sempit tu mommy. jangan risau, kena make sure dia ada bergerak je.. Cuba usap² atau goyangkan perut kalau risau dia tak gerak..biasanya rasa macam dia berpusing² je kalau hujung² ni

2y trước

Ye betulll.Ini yg saya rasa.Dia dah kurang tendang².Lebih kepada pusing² dan sendu².Terima kasih jawab soalan.Baru rasa selamat sikit.

sbb bby makin bsr.. jgn risau sis.. tpi kna rsa laa dia gerak ke tak..

2y trước

Alrght.Terima kasih.