Lendiran keputian dan darah

Assalammualaikum. Sy pregnant 6 mggu lebih dh. Td sy kencing kemudian ade kluar lendir jernih beserta darah. Risau sy. Normal ke tidak ye? Huhuhu

Lendiran keputian dan darah
6 Các câu trả lời

Sama macam sy haritu kencing keluar lendir macam nie.. Ohh tu maksud nye kencing kotor ye? sy baru tau.. Sbb kluar skli tu je. Lpstu subuh nye ade spotting coklat sikit.. Skrg dh ok smula..

2y trước

Btul sis. Tp apa2 better pg jumpa doc and consult tau. Pergi awal2 takpa sbb apa2 masalah detect awal senang dpt ubat awal smuaaa. Any bleeding mmg kne g jumpa doc. Tu doc pesan kt sy

saya pernah masa awal awal preggy haritu , and doc kata ada kencing kotor , kena banyakkan minum air masak ya

Sekarang kandungan sis macam mana? Sebab sy tengah alami ni baru je tadi

terus prgi klinik dear. saya dulu spotting sikit pun dr dah tahan wad

2y trước

Alhamdulillah. take care

kalau berterusan, dan ada darah merah cepat2 pergi klinik ya sis

2y trước

Baik sis! Sy dh jumpa doc, doc ckp kne kencing kotor. If ade darah lain kne refer emergency terus

Kena pergi klinik/hosp utk check. Lain org lain ragamnya

2y trước

Baik puan. Hari ni in shaa Allah sy ke klinik. Mudah2an smua baik2 je aminn