Ya Mujib

Assalammualaikum. Sy mohon jasa baik yg membaca ni agar dapat mendoakan saya dan ttc-an lain dikurniakan khabar berita yang baik dari Allah swt yakni rezeki hamil dalam masa terdekat ini. Berkat doa dibulan ramadan, moga ada doa2 ikhlas dari pembaca dimakbulkan Allah. Masih 1 line yang jelas dan terang.

Ya Mujib
22 Các câu trả lời

Aamiin,, semoga sis, sy dan ttc'an yg lain dikurniakan zuriat yg soleh & solehah.. Tgh hari tdi period slps miss period seminggu.. Blom da rezeki. InshaaAllah sama² kita berdoa ya sis ☺️

4y trước

Allahumma Amiinnn Ya Mujib🌹 Jgn putus asa, insyaAllah kita usaha lagi ya sis.

Waalaikumsalam .. insyaallah ,mudah2han allah makbulkan doa2 kita smua sis 🤲😣 saya pun dah mnanti 7tahun 😭 .. sakit rasanya bila tengok upt tu 1line saja 😔

4y trước

Aamiin2 ya allah 🤲😣 terima kasih sis atas doanya ,kuat d depan smua org tapi koyak bila sndirian sis mengalir airmata bila mngenangkan nasib diri ,smoga allah makbulkn hajat untk memiliki ank2 yg soleh dan soleha suatu msa nanti .. dan smoga allah jua permudahkan stiap urusan sis 🤲

Waalaikumsalam. Aamiin in shaa Allah. Semoga awak, saya dan semua yang masih menanti, akan peroleh rezeki secepatnya. Aamiin. In shaa Allah. 🥰

4y trước

Amiinnn ya Mujib. 🌹🌷

Amiin2.. doakn sy juga ya sis.. sy igt sy ad hrpan utk harini.. tp, tetiba miss P keluar so sedih.. 🙃😌

4y trước

Sama lah sy pon arini period slps delay seminggu, ingatkan da simptom², seminggu sblom tu dia punya sakit len mcm dari pinggang smpai ke tulang paha.. blom da rezeki lgi ☺️

Ameen..semoga ttc semua dikurniakan zuriat secepat nya.. ameen.. doakan saya juga.. nuraini bt noor affandi

4y trước

Semoga sis nuraini binti noor affsndi dan suami fikurniakan mm%

insyallah .. semoga kita dikurnikan zuriat .. sama macam saya .. mudah mudahan ada rezeki buat kita .. amin

4y trước

Amiinnn Allahumma Amiinnn ya Mujib🌹

Insya'allah ada rezeki untuk awak.. Semoga Allah memberikan zuriat pada awak ya.. Aminnn aminn

4y trước

Allahumma Amiinnn ya Mujib. Terima kasih banyak sis🌹🌷

Semoga dikurniakan rezeki anak dalam masa terdekat...Aaminn...

4y trước

Allahumma Amiinnn Ya Mujib. Moga Allah memberkatiMu🌹

Aamiin.. Kita semua menanti.. Semoga ada rezeki buat semua..

4y trước

Amiinnn ya Mujib. 🌹🌷

Semoga yg masih ttc dikurniakan zuriat sscepat mungkin

4y trước

Allahumma Amiinnn ya mujib. Tkasih sis🌹