Bleeding 9w4d

Hi assalammualaikum sy dah 9w4d, harinie day 2bleeding. N terasa sakit mcm sengugut, kena pakai pad. Adakah bahaya? Sy dah rujuk klinik n pakar ok xde pape kena tggu 2mggu lg utk scan dan tgk perkembangan baby. Risau dan takut. Harap bby sy mbesar dgn sihat

4 Các câu trả lời

ada stgh org dia mmg bernasib baik, bleeding lama2 pun ok. mcm Sy taktau mn salah, mgkin saya masih berjln di rumah, atau mgkin covid Sy dpt kuat sgt, bleeding Sy LG byk walau dah mkn ubat. sy harap bb sis bertahan...

2y trước

doctor bg ubat kuat Rahim tak sis? sis bed rest tak brp lama? I'm sorry for ur lost... me too.. just lost my bb girl. tak blh tidur fikir......😔🥺

sis.. try bed rest jgn bgn lnsg. n pergi cari duphaston. sy mkn duphaston TU, tapi tetap spotting. n lama2 bleeding. scan di klinik, baby mengecil... esk nya jatuh sendiri. sis Cuba bed rest n duphaston.

bleeding mmg bahaya. boleh menyebabkan keguguran. kalau bleeding byk which is 1pad penuh dlm setgh jam terus pg emergency. so far u kne total bedrest. bgun utk ke toilet sampai stop all bleeding.

2y trước

depends on org. kalau nak gugur mmg akan bleeding sampai habis nifas. kalau x gugur, die akn stop by itself depends on org. ade org sampai habis 1st trim. ade org sampai 15w. ade org smpai 10w.

saya dah lewat period 22 hari tapi check upt negetif, ada ke orang ngadung tapi check negetif ye semua,

2y trước

check klinik scan kwn sy mcm nie akli jangkitan kuman kt rahim sbb sejenis suka tahan kencing