Test kit negative

Assalammualaikum.. period saya lewat 4hari.. tapi check negative.. perut rasa mcm sengugut.. adakah saya pregnant atau period saya lewat.. #mummybuntu

9 Các câu trả lời

Klu sy tunggu sminggu dulu sbb pernah delay period 4 hari..tuptup esok period😅terus menangis kecewa sbb period regular tiba2 period lewat 4 hari ingatkan dh lekat😂lgpun simptom. Period dgn pregnant tu nak sama..

Bulan puasa Sy lewat period 14 hari. Check upt negative. Hari ke 16 period. Raya pertama. Alhamdulillah. Bulan depan nya lewat period 6 hari. Check upt 2 line terang Amat. Ttc baby no 2 dekat 36bulan.

saya period irregular. tapi masa period lambat seminggu check negative. next week test lagi positive pulak. apapun jaga diri dulu sbb kadang symptom period dgn pregnant sama sis

Try lagi guna clearblue after a week dear. InsyaAllah ada rezeki awak. Amin yra 🤲🏻

Klu period teratur setiap bulan, blh test upt 1-2 minggu selps lewat period

1y trước

Period saya teratur.. saya tnggu 1/2minggu saya check lain

tggu 1@2minggu lagi kalau xperiod boleh test upt lagi

Try repeat UPT selang 2 hari selagi belum period

tunggu seminggu or 2 minggu delay period

Period tu rasenye