Baby 2 bulan

Assalammualaikum nak tanyaa, anak saya lama tido time malam 😅 lepas mandi petang jam 5-6 camtu, bagi susu kul 7 malam dah tido sampai la 1 pagi baru mintak susu. Normal ke? Dan kene kejutkan ke baby setiap bape jam untuk nyusu? Kalau siang dia susah nak lena tido, kalau tido paling lama sejam setengah, pagi & tengahari. Tapi baby aktif, kuat susu, kencing ok. Mohon share pengalaman ibu² semua 🙏🏻#firstmom #ingintahu #firstbaby #pleasehelp

2 Các câu trả lời

baby sy pn mcm tu jugak sis.. sy xkejut kan dia smpai dia merengek nak susu.. siang mmg dia tido kejap2 jer sbb dia nak kita melekap ngan dia smpai x bole nak buat keje..

1y trước

sama la, selagi dia tak hekhek bangun, selagi tu saya biar je dia tido. tapi risau je 😅 penah sekali kacau dia tido, bangun je terus nyusu macam haus betul dia 😂😅

Normal tu. Elok dah tu baby nak tidur time malam. Tak perlu kejutkan