Baby berak keras

Assalammualaikum hi mommy.. Kalau baby berak keras, perlu buat apa ye.. Kena tukar susu atau masa buat susu tu kena lebihkan air masak? Baby baru 27 hari dan baby minum lactogen.. Sebelum ni ok je minum.. Harini pulak baby berak keras, masa baby meneran, baby meraung nangis.. Sakit sangat.. Saya first mom

1 Trả lời

wsalam bg susu terlalu kerap ke? klu dh meraung nangis tu better alert. try kurangkan sukatan susu. klu jd masalah yg sama, tukar susu.

1y trước

aah.. baby poo setiap hari.. ada masa kembung, ada masa tak