Sangat Berharap

Assalammualaikum mommies. Saya ttc baru a few months. Harini saya dh 2hari delay period. N dh dua hari saya terkencing dlm seluar. Saya lgsg takda rasa nk kencing tiba2 rasa mengalir je sikit.Tp tak byk cuma sikit je. Adakah ni tanda2 saya prgnant. Saya masih blm check upt. Nk check tp takut nnti kecewa. Harap2 saya akan dpt berita gembira. Tlg doakan utk saya ye.

2 Các câu trả lời

i think u should check with doc. sgt abnormal when u cannot contol yr pees

Abnormal kalau terkencing tu