Tentang berat janin

Assalammualaikum ibu2.saya ni USOD..sya tak ingt tarikh last period dan yg paling pening dh besar kandungan baru dlm 14 ke 15 baru tau.bergantung pada scan ja week janin sya.due awal 16/3/2023 ikut scan tp skrang ni ikut due sya baru 28 tp janin sya dh 29 week. Adakah ok 28 ke 29 week berat 1300g.sya risau anak kedua ni besar.sbb abg dia dulu kecik ja.lahir pun 2.09 bukan 2.90

5 Các câu trả lời

normal berat lingkungan tersebut. selagi doktor tak ckp apa2 yg merunsingkan, sepatutnya takda masalah

2y trước

terima kasih harap2 baik2 saja

Sy 28w4d berat bby 1380g doc kata normal je.. InshaaAllah.. Doa yg baik2 je..

sy bru scan td 28week 1300g. rsa tkde apa kot sbb doc tk ckp apa pun

2y trước

alhamdullilah.harap baik2 saja

wah trikh due sma la..tp sy xscan lg..mggu dpn bru scan

saya 28w 1d haritu 1100g je. dr cakap ok je