Perut kecik dari usia kandungan

Assalammualaikum ibu² semua , Saya nak tanya pendapat dari ibu² semua 😊 ... Baru nie ada check up dgn doktor , Seronok dengar khabar anak sihat dan membesar dengan baik tapi usia kandungan tak sama dgn ukuran perut ... Usia kandungan 27 minggu 3 hari , ukuran perut 25cm ?? Normal ka , Atau ada tak ibu² yang sama macam saya

1 Trả lời

hello mamy.. jgn risau laa kalau baby sihat dlm perut kerap ada tendangan normal sja tu..mcm kwn saya prgnt suda masuk trimester 3 perut dia still flat mcm x prgnt skali keluar berat bby 2.70kg jga..😅

8mo trước

Alrightt🥰