naik Flight Trimester 1

Assalammualaikum, boleh atau tidak ibu mengandung bawah 12week naik flight? #flight #Trimester1

1 Trả lời

Wa'alaikumussalam w.b.t.. Depend ats badan masing2 sis😊... My auntie pergi bercuti ke Turkey naik flight masa kandungan usia 10w.. Alhamdulillah baik2 sahaja semuanya.. Skarang dy da na msuk trim 2

2y trước

U r welcome dear.. Allahumma aamiin yaa mujib.. Btw sy pun bru je lpas miscarriage sbulan yang lalu.. Masa tu kandungan da masuk 10w...xsmpat buka buku lagi.. Tp blom rezeki sy.. Sis doakan sy ngan suami jgak ye.. 16/12/22 ni in shaa Allah genap setahun usia perkahwinan kami.. Kami pasangan pjj.. Heheh.. Jumpa time weekend je