Setitik-setitik darah di panty liner within 2 days, why?

Assalammualaikum, beberapa hari ni sy xberapa sihat, demam sampai 40c, batuk2 kering sampai lung infection, kaki sendi bisa sampai pinggang2 semua, esoknya pergi hospital check sampai detect kena lung infection, on medication. Last Monday dkt toilete tgk panty liner ada darah setitik, “oh period rupanya padan sakit pinggang kaki semua, tp br hr ke 19-20?” Next day stil ada setitik darah, and today no darah just yg keluar keputihan. Ni darah clear, eh xkan dtg 2 days je? Sesiapa blh share pengalaman ?? thank you Ttc 5yrs 2m

1 Trả lời

Macam ada rezeki baby tu cik puan. Insyaallah. Sy hri tu prgnant anak first sakit batuk kering dan kerap sakit badan. Badan tdk sihat ja hari2. Lepas beberapa bulan mula mual dan alahan pn dtg

5y trước

Pn, sy checck upt ptg td sblm maghrib. Xnaik double line. Blm rezeki lagi, In shaa Allah dengan izin Allah.