Keguguran berulang

AsSalam semua..sy cuma nak tanya pendapat dn pengalaman ibu ibu dalam asiaparents..ada x yg pernah mengalami keguguran berulang untuk anak pertama dan apa punca..dan hingga sekarang ada x ibu ibu dah pn dpt merasa jd seorang ibu selepas berlaku keguguran berulang dan apa yg patut dilakukan agar x jd semula keguguran ..mohon bantu dan kongsi pengalaman yea..sbb sy salah seorang yg mengalami nya..trima kasih

2 Các câu trả lời

Sy mengalaminya 9 kali. Semua dah check normal cuma belum rezeki Allah nk bg. Semoga Allah berikan kesihatan yg baik utk kehamilan yg seterusnya mummy semua

Kalau tak pernah cek, better cek. Sy 2 kali gugur. Bila cek sperm ada problem. Makan ubat baru ok. Dapat anak

3y trước

Profortil