Sakit Semasa Buang Air

Assalam semua, saya baru nak masuk dua bulan kahwin & skrg sy mengalami sakit bahagian saluran kencing semasa membuang air & sangat tak selesa, i know i have to see doctor but im too much thinking right now, ada tak mommy mommy kat sini pernah mengalaminya & sy nak tahu apa puncanya ya? Thank you for your time & concern.

2 Các câu trả lời

g jumpa doc

5y trước

Dh jumpa doc sis, sy memg tkena urine infection. After doc bg antibiotic & urine alkaline drink sehingga hrini alhamdulillah ok dah. Nasib baik tak ada apa serious, kena always keep hygeine area v kita. Doc cakap urine infection memg biasa terkena pd wanita yg baru berkahwin.