baby bump tak nampak

Assalam, saya pregnant 6 bulan tapi perut saya tak nampak sangat macam saya pregnant. normal ke untuk sesetengah orang tak nampak macam hamil ?#newmom

10 Các câu trả lời

Samalah kita sis, saya pun hritu ada jgk org tegur perut kecil wlaupun dah 6bulan..tp sya senyum je.. Lpstu tanya jgk husb, kecil sgt ke perutnya.. Husb kata sbb slalu pakai baju besar2, org xnmpak, hahaha.. Tp masa scan dr tak kata kecil or apa.. Janji baby mmbesar dgn sihat alhamdulillah dah. Bagi saya, org kata perut kecil tp sya macam dah nk mengah bawa perutnya 😅

Normal. Sy preggy 6 bln jg tp perut x nmpk sgt.. rakan sekerja pn bila tgk sy xpcya preggy 6 bln sbb kecil.. ni pglaman kedua mgandung tp slalu nya nk dekat due baru lah badan kt naik sekembang-kembangnya.. enjoy je sis.. wlupn sy dah x larat bw perut huhu..

normal je sis . asal kan baby membesar ikut week . sya 6bulan misi ckp perut sya nampak besar . risau jgk sbb sya gdm . jdi misi bimbang ank besar ke ape . Alhamdulillah sya scan doc cakap baby mmbesar ikut week .

saya pun small je . kadang insecure tapi bila fikir balik asal baby masih okay dalam peyut tu , pun dah bersyukur , nanti lepas bersalin senang nak kuyusss slim macam anak daraaaa 🥰

Sy pun tertanya2 benda yg sama sbb sy pun mengalaminya skrg😄 tapi org ckap normal, sy ikut sbelah mak sy. Asal mengandung mst org ckap mcm xmengandung

normal penting baby sihat, sy pun nak masuk 7month jgk perut masih comel kdg nmpk la juga klau time kenyang😆

normal. sy pn xnmpk perut. diorg xtau sy peknen wlaupn dh 7bulan. tau2 je nti bersalin hhahaha

normal sis. tunggu sikit lgi, nanti nak cari posisi tidur pun susah hehe

normal..sy smpai bsalin pun xnmpk perut. sng nk jaga

Normal je.. sbb sy pon sama..