Tak boleh minum susu

Hi assalam. Saya nk tanya. Takpa ke kalau mengandung tak minum susu langsung. Sbb saya seorg yang tak minum susu. Kalau minum mesti muntah. #ingintahu ##bantujawab

3 Các câu trả lời

waalaikumussalam, takpe je sis. dietitian pun kata ok je kalau tak minum susu langsung masa pregnant dan tak syorkan sangat minum kalau ibu ada gdm. tapi kalau nak juga atau risau calcium tak cukup, boleh ambil pil calcium

takpe, tak wajib pun minum susu. boleh ambil pil calcium je