MENU HARIAN ANAK UMUR 1Tahun 5 Bulan

Assalam para ibu dan bapa, blh tak minta tolong bg cadangan menu pemakanan harian tuk anak umur 1tahun 5bulan? Anak sy makan nasi skali sehari je…😣 Skrg kurus sngt2, tulang rusuk dah nampak, tulang blkg pn nampak jelas🥺🥺 sy tak arif bab ni, boleh ye share kat sini… 🤲🏻🤲🏻

2 Các câu trả lời

sis boleh join group fb happy baby food malaysia...kt situ bnyk resepi2 yg menarik utk anak☺️

kat ig dengan tiktok banyak sis resipi2 makanan baby… search je mcm2 keluar nanti☺️