Scan jantina

Assalam nk tanya minggu ke brapa kita dpt scan jantina baby? #firstmom #SeriusTanya

5 Các câu trả lời

Saya minggu ke 12 amik darah psl buat genetic test, terus dpt result gender baby psl result tgk kromosom apa yg appear dlm darah. Mmg terus confirm tak perlu scan ultrasound. Lps tu terus plan nk guna blk brg baby yg ada psl dh tahu gender awal.

1mo trước

Kt hospital swasta ard rm1300

20 minggu kat atas da bole nmpk rsanya tpi nk lagi cntik 23 minggu jelas sbb dy punya saiz da agak bsr .klu nak dkt 30 minggu nk scan tkut dh tknmpk sbb dh memenuhi ruang ..saya pun 20minggu nnti bru nk scan .

2mo trước

normal klu ad un halus je tk kuat lgi..sbb sy dh msuk 18 minggu ni ad rasa skit kt prut..

sy 15weeks dh nmpk gender. lpstu sy repeat scan 18w utk confirm, baby p kangkang nmpk pistol lgi hahaha. lelaki lagi senang nmpk katanya

2mo trước

ohh okay2. Ank first ni hajat di hati nk ank lelaki. Tp klau dpt ank perempuan pun x pe. ☺️

saya baru scan tadi.. i'm 16weeks. nampak gender dgn jelas. bby siap tunjuk lagi..

saya 20w5d baru scan jantina tadi . mmg lagi jelas nampak :))