Bersama suami

Assalam, nak tnya smua.. bile kita boleh brsama dengan suami ye.. sya lahirkan baby melalui kaedah vacum n guntingan agak pnjng.. baby sya skrng nak msuk 5 bln.. suami ada tnya dah boleh ke? Saya seram nak onz.. tpi pd masa yang sama sy kesian dkat suami.. saya tk pasti dah boleh bersama ataupun tak... seram jahitan tak abes lagi.. ada kawan sya dia pon jahitan bnyak, tpi dia dah start bersama.. dia ckp agak sakit mcm mula2 pecah dara dlu.. hm suami ad tnya tu buat sya serba salah.. apa pendapat ibu2? Ada tak yg bersalin cra sy.? Boleh bg pendapat?#ingintahu #firstbaby #seriusnanya

2 Các câu trả lời

sebenarnya atas diri awak. awak dah ready ke belom? ada perasaan trauma tak? bagi sy kesian kn diri awak dulu. nak suami awak faham, awak yg kena bagitau dia apa yg awak rasa. kalau bersama tapi awak xenjoy. mcm xde fungsinya juga. awak bersama sebab awak kesian kn husband awak. kalau nak juga then boleh cuba2 dulu. kalau sakit then kena bgtau husband yg awak sakit. sy xvacuum tp masa anak 1st sy jahit byk juga. koyakan 2nd degree tear sy mmg trauma. sedangkan nurse buat pap smear pon sy rsa nak nangis. sy ambik msa juga nk bersama suami. sy mmg mention dkt husband yg sy takut. sy ckp yg kena jahit sy yg rasa sy. kalau nk tau sakit ke tak meh nk jahit juga. husband sy gelakkan sy je😅

dah lepas 100 hari dah boleh sis... sy vacum jgk..

1y trước

okay2.. trima kasih ya....