Milk booster

Assalam. Nak tanya, ada tak ibu2 yg menyusu consume milk booster mcm Bmom / MaMom tu? Memang betul boleh meriahkan susu ke? Hehe tanya aje jgn marohh ?

2 Các câu trả lời

depends pada badan. sy try mamom, pumpit organic mb, n brand dr us mother's milk, n mcm2 lg brand tp xde yg berkesan. so sy amalkan pemakanan yg sihat n ambilan air yg byk je. alhamdulillah 8m anak menyusu badan n membesar bagai juara. so kena try baru tau sesuai atau x dgn kite.

mommy lain yg Ada try bole tlg share??