Mohon pencerahan

Assalam mommy2, ada tak mommy2 kat sini yg pernah alami keguguran? Berapa lama selepas keguguran period akan datang yer? Sy keguguran semulajadi pada kandungan 5minggu dan sekarang dah sebulan lebih period sy belum datang lagi.

3 Các câu trả lời

waalaikumsalam.. klau pnglaman sy plk .. sy pnh gugur 15/5 hri tu.. then , bulan 6 sy dh dtg period 11/6 .. sy kira ikut kiraan cycle period je.. klau sis dtg haid lg blh try consume susu efferty and berurut.. untuk btulkan dalaman..

12mo trước

ok baik sis, risau sbb dh sebulan lebih ni x datang2 lgi period

Hi, sy keguguran tahun lps kembar 12minggu jatuh sndr. Bile scan mmg rahim clear dah keluar darah 7hari. 2bulan saya tak period kemudian bulan yg ke 3 period teratur smpi sy pregnant semula ni.

12mo trước

sy keguguran 5minggu jtuh sndiri jgak, bila scan smua cuci dh...darah keluar dlm 5 hari je trus stop, skarang dh sbulan lbih blum dtg period lgi

walaikumsalam,pengalaman sy lepas dnc cycle period 2 bulan baru period sebab hormon baru nak pulih,ambik masa sikit sebab badan baru sembuh

12mo trước

ooo 2bulan yer lme jgak tu, risau sbb sy dh sebulan lebih x datang2 lgi period