baby 2bulan lebih

assalam ibu2, normal ke baby 2 bulan lebih kurang menyusu dan kuat tidur? baby ok je aktif. cuma risau dia kurang menyusu #firstmom #seriusnanya

2 Các câu trả lời

Normal sis. Anak sy masa 2 bulan pun macam ni. Paksa minum susu pun taknak nak tido je.

1y trước

Every month naik 500g. Masa anak sy 4 bulan kurang susu sebab tekaknya merah. Masa 5 bulan pun kurang susu jugak tapi sy startkan appeton baby drops alhamdulillah ada selera susu semua cuma bila dah start meniarap ni kena lebihkan lagi susu. Timbang 6bulan baru ni naik 200g je. Harap dah start makan ni beratnya naik cantik lah. Huhuhu