Kena risau ke normal ye

Assalam , dua mgu lepas g scan dah dengar heart beat .. tp sepanjang journey ni sy xde sebarang alahan , kadang terfikir betul ke preggy .. kadang fikir jga bby okay ke kat dalam .. susah hati mikir .. risauuu

7 Các câu trả lời

untunglh xde merasa alahan..tu pun nikmat y Allah bg.kawan sy die peknen 5 org ank x pernah ada pun alahan.. sume alhamdulillah sihat.sis kena positif klau peknen selalu mintak y baik2.insyaAllah klau xde rasa pelik2 ke kuar ape2 ke sihat je tu

2t trước

baiklah .. thank you sis

jgn risau mmg kdg xde alahan morning sickness tu.. kalo sy lg suke xde morning sickness.. anak 1st (pmpn) dulu morning sickness, yg 2nd (boy) & skrg xde.. alhamdulillah best sgt sbb bole mkn mcm², xde nak muntah² ke ape..

2t trước

thank you sisss ..

sama mcm saya..baru 6w, xde alahan langsung. 4 kali pregy sblm ni alaham teruk jugak. tak sangka kali ni preggy, x mabuk langsung. momy jgn risau kalau x mabuk just enjoy ur journey.

bersyukur Ada org preggy asyik baring je..muntah.... Ada yg 9bln ke spital je ...

2t trước

alhamdulillah... kalau benda ni normal sy bersyukur sgt

first baby saya X de alahan langsung... alhamdulillah...

Biasanya boy kalau tak ada alahan sgt

3t trước

tapi saya sblm ni mabuk teruk. semua boy.hehe

Sakit breast pun xda ke puan?

3t trước

yg ni ada