Anak batuk

assalam, anak saya dah nak masuk 6 bulan next week. 2 hari ni dia ada batuk, tapi takde batuk berkahak pun. batuk pun sometimes je. ada tips tak nak elakkan or kurangkan anak bertambah batuk? takut plk batuk berpanjangan or jadi batuk berkahak nanti. help any tips boleh bagi anak saya. haritu ada nampak tips guna bawang putih, boleh share mcm mne caranya tak?

3 Các câu trả lời

Nak masuk 6 bulan dah boleh makan buah nntl lepas makan bubur kosong. Nnt cuba bagi makan buah chinese pear tu elok utk kurgkan baby batuk selesma. Atau epal merah pun bagus utk batuk selesma