Jatuh terduduk dari moto

Assalam, ade tak yg pernah jatuh dari moto? Sy 6week,naik moto Ngan hasben pastu turun dari moto kaki seluar tersangkut kat pijakkan kaki, buntut Kene lantai, pastu hasben lgsg angkat & baring kan kat katil , sy pun tetido Mase tu buntut jer rase sakit tapi lepas bngun tdo pinggang plk sakit, sy risau ya Allah.. pasal 4bln lepas gugo, confuse nak pi cek klinik Ker cemne?

2 Các câu trả lời

Wa'alaikumussalam w.b.t.. Better sis p check kat klinik utk tahu perkembangan.. Moga baik2 saja... Have a good rest ya sis... Jgn lasak2.. Take care... Moga sis & kandungan sihat2 & baik2 ja... Doakan sy jgak sis...moga kandungan kita membesar dgn sihat & selamat sampai selesai bersalin

2y trước

U r welcome.. Alhamdulillah.. Take care taw 💞

pg jela check.