Upt clearblue

Aslkum hai ibu2.. nak tanya korang pernah x cek upt 1-2 minggu tp kandungan dh lebih 5minggu? Sbb klo ikut kiraan dr last period dh 5 minggu lebih. Risau plk 😅#firstbaby

Upt clearblue
4 Các câu trả lời

kalau cbd mention 1-2 maksd kandungan baru 2-3w.. sy pernah cmni.. kalau ikut last period dh 8w. Walaupun period normal sebelum tu, tp cycle masa tu irregular tanpa sedar.. ovulasi lambat.. scan nmpak kantung kecik sgt xbleh nk ukur pun.. lepas 2w baru jelas nmpak kantung 5w.

bole je jadi. sbb bru bersenyawaan. mybe ovulation date lmbt. nak2 lagi kalau irregular period.

2y trước

Sebab sy period normal

Mesti xbaca kertas lampiran dia.. 1-2 tu bukan weeks.. aiya

2y trước

5 minggu 2-3weeks sis

Boleh pergi check dengan gynae to confirm