Gaiss ? saya belum buat buku pink lagi second baby ni and belum cek brp bulan dan scan baby ni folid

Asid pn blm makan lagiii . perut makin mmbesar dan jg last priod bulan 11 tu hari ttba bulan 12 teda priod and saya tk ambik perancang mgkin bole la rancang sdrii . bagi pndpat ???

1 Trả lời

Boleh call atau walk in KKIA untuk dapatkan tarikh temujanji

1t trước

Sd insyallah esok pegi tpi tula takut kena bebel sbb lama kan hm