Tips bersalin

Asalm minta tips bukaan cepat dh 3hari 2cm jeb😭 nakncepat bersalin sbb risau anak anak kt umah . Terima kasih

4 Các câu trả lời

Saya baru bersalin 2 hari lepas. Teknik pernafasan, tarik nafas dlm2 & hembus kuat2 ikut mulut macam tiup belon bila contraction dtg. Buka kaki kuda2 & bergelek gerakkan pinggul jika penat guna breathing teknik. Semoga membantu

Rileks chill senyum kwal bernafas turun naik tangga jalan2 sembang2 dgn org.. IAllah mak tak stress, cepat bukaan..😊👍

try tengok dekat tt cara sitijamumall buat time layan contraction utk cepatkan bukaan

Dh brpa week sis?warded knpa?