TANDA TANDA HAMIL

Asalamualikum…ada tak yang mcn sy…tarikh prioud 9/6..blm tiba waktu nya lagi… Tpi sy punya badan ni lain mcn dah hampir 2 minggu Sakit pinggan kdang2 cram jgk…pening kepala mcn mambuk kejap2 ada kejap takda…rasa mual tpi kdang2 ada kdang2 tak… klau lepas mkan..tapi tak mutah pon..mkn selera je… Dah test upt 2 kali negetive…keliru plk rasa nk prioud ke Ada isi ni😅😅😅 Korang rasa ada peluang untuk hamil tak… Semoga ada rezeki sy bulan ni #babykedua #bbypetamagugurbulan12 #4tahunpenatian

3 Các câu trả lời

Hai sis, saya tunggu sebulan tak period +ve UPT test sis. Lepastu pergi klinik untuk sahkan kehamilan.