Baby Tidak Mahu Susu Dlm Botol

Asalamualaikum Semua Saya Nk Tanya Bagaimana Nk Biasa Baby Hisap Botol Sb Lusa Isteri Saya Dh Mula Kerja... Sblm ini Kerp Menyusu Bdan... Hari Ini Cuba Guna Botol Berisi Susu Ibu... Tetapi Baby Menolak

1 Trả lời

wslm. try tukar jenis puting botol, sbb banyak jenis. ada yang wide neck dan ada yg fast flow slow flow. tanya isteri sekarang ini bila menyusu macam mana susu ibu tu laju atau pelahan pastu cuba beli yang boleh mimik susu ibu tu. ada setengah baby suka susu laju ada sesetengah suka perlahan pastu puting tu pun kena lembut dan menyerupai breast mama nye jugak. kalau saya anak start guna como tomo slow flow lepastu sekarang philip avent wide neck 1 month teat. hopefully dpt membantu encik dan isteri.