susu mampu milik

asalamualaikum semua maaf sy nak tanya susu ape yg mampu milik maksud nya murah selain dutch baby. dupro. dan lactogen.. ank bru 3 bln lebih. dutch baby mase dlm pantang sy bagi minum kerap kembung. dan sembelit.tuka pada dupro baby terus x membuang.. pki letogen ok cuma jd bekahak pulak.. ade x selain 3 susu ni yg harge murah sikit.. xtawnak bg ank try susu ape.. susu bdn sy dah kering.. ank full suau fomula dri dlm pantang.

2 Các câu trả lời

hi mommy . anak saya minum lactogen.. mula² tu mmg berkahak.. bila dia masuk 2 bulan dah takde dah kahak dia.. saya ada sapukn jgk mnyk cengkih kt tapak kaki baby, dada baby, leher baby dgn belakang baby.. dpt bantu jgk dia utk muntah kahak and ada jgk kahak tu keluar melalui najis.. buat masa skrg baby saya serasi dgn lactogen..

tu je sis susu yg mampu milik. nk or x mmg kne cuba susu yg pricey, sbb susu yg awk dh try tu semua x sesuai. mybe boleh try similac intel p or novalac. range price from rm32 to rm44. sblm try yg lagi mahal mcm enfalac, karihome or morinaga, anmumlac.

1y trước

ok sis tq ya atas coment sis nanty sy akn cuba susu yg lain