Belalang hijau

Asalamualaikum momy2...belalang hijau dh 2 kali masuk rumah time somi xde pulak tu..sekali saya tangkap letak dlm botol bg jiran suruh lepaskn ..ni dtg lg ..ada org ckp lau kaki blakang 1 ada orang bela..rasa yg ni belalang lain pulak..saya tangkap letak dlm botol jugak ..sian pulak .lau bkn pelesit..1 hari suntuk pulak x bernafas😂2 2 saya jumpa dok dkt dgn saya dh la tgh ngandung..takut pulak..ni gambr sebelom tangkap bolh dia lending sebelah saya..

Belalang hijau
2 Các câu trả lời

y sy pernah Tau la..pengamal perubatan ckp klau pelesit kt atas kepalanya merah..wallahualam

Kalau mcm ni pelesit