Tips turunkan kuning

Asalamualaikum mommies semua. Sya suda selamat bersalin pada 05/04 secara ceaser . Skrg ni kuning baby tinggi , risau pula baby kena admit kalau makin tinggi . Esok pagi Kena check lagi . Bole kongsi tips utk turunkan kuning baby ? Sya bagi fully breast feed . Setakat ni pantang makan bubur , nasi & sup ayam .

13 Các câu trả lời

mandi kn baby dgn air rebusan daun inai. elakkan drpd mkn lada hitam dan kunyit. kerap kn menyusu 2 atau 3jam sekali.

2y trước

terimakasih tipsnya ☺️