Buang luar tapi upt nampak macam +ve

Asalamualaikom,ibu2 nak tya yg nie +ve atau -ve,sbb saya pun keliru ,time waktu subur suami buang luar,sya bgtau suami tentang upt pun dia xde ape2 respon,last period 29ogos,tolong bantu pendapat sis sis???#seriusnanya #ingintahu

Buang luar tapi upt nampak macam +ve
5 Các câu trả lời

Saya pun tahun lps, bersama waktu subur tapi buang luar, bukan apa masa tu doc nasihat suruh kosongkan rahim 6 bulan sbb sya gugur berulang, tapi rezeki kami, saya selamat melahirkan baby girl saya bulan 6 hari tu hehe, tapi lps brsalin ni, sllu cek upt walaupun pakai perancang😊

11mo trước

ye alhamdullilah Terima kasih sis

hehe sebenarnya Klau buang luar..air laki memg dh keluar sblom kite bersama atau tgh bersama..x rse sbenanye..tpy air tu memg dh keluar sbb Sy pernah cuba ngn husband memg nmpk depan mata sendiri air tu keluar sikit2..jd lepastu memg kami pkai sarung😅

11mo trước

ye! pakai sarung sngt ok klu tknk pakai apa² perancang.

Tahniah positive, mcm ni la sis, pre cum pun ad sperm. Klau x nk mngndung pkai perancang, buang luar tk effective sbb msih ad sperm. Harap sis cakna dn bnyk membaca slps ni.

11mo trước

sya risau sbb ade kes gugur,anak yg sehat lahir nie doctor suruh, mkn ubat cair darah Dan vitamin2 lain,pregnancy skrg pun kena amik ubat cair darah lg ke

Tahniah +ve sis.

11mo trước

terima kasih sis

Positive

12mo trước

terima kasih sis