Normal ke perut nak masuk 12 week tp belum ada bump ?

Asalam smua momies ✨ ada x yg prgnt sni nak msuk weeks ke 12 blm ada bump langsung ? brpa week bru muncul eh ? sbb sy tgk kwn2 lain 12 week da ada baby bump . huhu ni 2nd tme sy prgnt tp yg 1st ggur masa 5 week . doakan sy smoga kalini selamat smpai lahir ya momies smua . Aaammmiinnnn yra 🤲✨

2 Các câu trả lời

Wasalam..12w tu cuma buncit saja, blh tahu janin size mcm mana & rahim baru nk mmbsr. 28w+ baru blh nmpk ketara.

2y trước

ohh mcm tu eh , maseh awakk 😘😘