Nak df baby

Asalam momy2.. nak tanya.. Klau y jenis nipple tenggelam df baby memang normal ke rasa sakit dekat puting tu awal2? Ramai ke momy y nipple tenggelam dapat df baby? #seriusnanya #firstmom #ingintahu

2 Các câu trả lời

samaaa tapi normal tu 🥲 anak saya jenis df belah kiri je. kanan last masa dia lahir (3hari je). skrg saya try nak bagi dia belah kanan balik sebab susu saya jenis keluar jugak walau tkde demand baby. sekali bila saya bagi dia df belah kanan ni, sakit yakmatttt. terus tak jadi nak bagi. sebab puting kanan tenggelam (baby dahlama tak df belahni). jadi smpai skrg la belah kiri je. anak nak masuk 6 bulan dah😄

normal