Nak ingin hamil

Ary tu check Upt positif Lpas esok2 negatif Adakah pernah cm ni x? Komen sat#mommybuntu

Nak ingin hamil
19 Các câu trả lời

Upt digital memerlukan lebih tinggi hcg utk detect. Mmg kalau dah terang upt biasa baru try digital

4y trước

Salah. Upt digital lebih sensitif. Hcg rendah dah boleh detect

jangan ambil dah bacaan upt kalau dia muncul lambat sangat. dah tak valid

Berapa hari lambat period? Cuba balik lepas 14 hari tak datang period.

sama lah macam saya..buat upt positif,buat lagi brand lain negatif..

saya mcam awak juga..skrang hamil 9week

4y trước

Sah hamil ka

saya pernah. chemical pregnancy

Yg positif tu upt eco ke?

cuba lg seminggu dua

ye