Confuse

Arini masa check up perut. tanya nurse perlu tak buat detailed scan. Nurse ckp xperlu pon kcuali atas order doktor. Detailed scan utk yg berisiko ja. mcm sy suma result cantik n normal kcuali berat bdan. So, klu ibu2 jd sy.. ampa buat jgk ka? atau ikut ja mcm nurse bagi tau.

29 Các câu trả lời

Sy buat sbb ade GDM..boleh jgk tahu keadaan tulang blkg, otak n ketebalan leher utk detect down sidrom

Semua anak saya buat, supaya sy dapat bersedia utk sebarang risiko. Lagipun, utk simpan kenangan. 😁

nurse kt tmpt sy plak ckp lg elok buat details scan..sbbnya dpt tgk organ2 penting bby 😊

Klu nk buat dkt swasta kene bayar la...klu mommy berkemampuan, x salah pn nk buat...

Perlu. Utk persediaan ibu kalau ada sebarang risiko. Tak trkejut lepas brsalin nti.

terpulng masing masing tapi sebaik baik nya buat detail scan ☺️

Boleh je nk buat... Dulu saya rajin je buat kt klinik swasta..

Saya buat utk keempat-empat anak.. Buat kat klinik swasta...

Sya bulan2 kena scan mngkin sbab gdm kot😊😊😊

Klu mampu bole ja buat..xda mslh..