Baby 1 bulan 19 ari

Ari kedua baby x berak..tapi kerap kencing.....n pndai kentut²...adakah normal or what??risau baby blm berak hngga skr

3 Các câu trả lời

Bf plg lama 14 hari xberak tp cuba pantau tgk baby meragam tak, boleh je pegi klinik utk cek.

Susu formula ke susu ibu?

bf sis

1y trước

Kalau fully bagi tetek mcm saya. Normal tak berak seminggu asalkan kencing lawas. Perut tak kembung. Baby kentut2. Normal jugak andai nanti dalam 1 hari dia berak banyak kali. Saya hari ke 12 baru dia start berak2.