Anak selsema & batuk

Area Kl Selangor sekarang musim hujan so anak pun batuk and selsema tak pulih pulih. Ada petua or ubat yang best tak untuk hilangkan selsema dia?

9 Các câu trả lời

Anak umur berape?utk sementara sy sagat kunyit hidup, taruk kat btg hidung ke dahi..bentuk T..rajin buat, InsyaAllah.. doktor pakar HKL pon ckp, tak pe, sbb luaran kn dan tak membahayakan bayi.. klau anak dh setahun ke atas, sy bg madu+lemon je.. alhamdulillah batuk ok..